Supremacy - Bus 1

Deze bus wordt georganiseerd door Djino van Noort (Besloten)
Supremacy – Bus 1

Hey! Lijkt het je wat om met ons mee te reizen? Wacht dan niet langer en boek je busreis voordat de bus vol zit.

Aangezien dit een besloten bus is kan je alleen boeken met een toegangscode. Hiervoor kan je contact opnemen met de busleider.

Belangrijke informatie

De bus blijft niet staan op locatie
De spullen kunnen in de bus blijven liggen (eigen risico)
Er is geen WC aanwezig in de bus
Muziek mogelijkheden: USB/ AUX/ Bluetooth

Route (definitief)

  • 14:20 uur Voorstaan in Eindhoven voor het instappen
  • 14:25 uur Eindhoven, Bushalte Tempellaan (Eindhovenseweg)
  • 14:35 uur Son en Breugel, Albert Heijn (17 septemberplein)
  • 15:00 uur Aankomst in Brabanthallen
  • 00:00 uur Bus gereed
  • 00:45 uur Uiterlijke vertrektijd

Dit kan je verwachten van de bus

Voor deze reis staat een partybus gepland. Dit betekent dus dat de bus is uitgerust met een lekker geluidsinstallatie. Uiteraard mag sfeerverlichting en een grote koelkast niet ontbreken. Muziek kan afgespeeld worden via Bluetooth, USB of AUX. Bij een partybus kunnen er consumpties in de bus gekocht worden en is eigen drank daarom niet toegestaan.

Benieuwd wat je kan verwachten? Check onderstaand filmpje!

Hoe werkt het boeken van een busreis bij Eleven Travel?

STAP 1
Kies een busreis
Bij Eleven Travel worden busreizen georganiseerd door andere partygangers. Het is voor jou mogelijk om een plekje te bemachtigen in een van deze bussen. Ben je zelf met een grote groep? Plaats dan een aanvraag om een eigen busreis te organiseren. Je vindt hier meer informatie over zelf een busreis organiseren.
STAP 1
STAP 2
Samen met de organisator gaan wij aan de slag
De organisator is de promotor van de busreis en is tijdens de reis zelf de busleider. Wij regelen verder alles op achtergrond. Denk aan de juiste bus, afspraken, informatie, klantenservice enzovoorts. Samen zorgen wij ervoor dat de bus gevuld wordt en iedereen voordelig, veilig en bovenal gezellig vervoerd wordt.
STAP 2
STAP 3
Kies een bus
Hoe meer busreizen er worden georganiseerd, des te groter de keuze. Jij kan een plekje zoeken uit de bussen die op onze website staan. Het kan soms voorkomen dat een busreis besloten is, mocht je toch heel graag met deze bus willen, neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij met de organisator in overleg. Boeken gaat heel gemakkelijk via de website.
STAP 3
STAP 4
Je ontvangt van ons alle informatie
Uiterlijk 24 uur voor aanvang van het evenement ontvang je van ons de definitieve reis informatie. Je weet dan of de bus blijft staan, spullen kunnen blijven liggen, er drankverkoop is en hoe je muziek kunt afspelen. Uiteraard zijn dan ook de vertrektijden definitief.
STAP 4
STAP 5
Tijd om te feesten!
Het is vandaag zo ver, de busreis gaat bijna van start en dat betekent dat het feestje kan beginnen. Onze bus is namelijk jouw party starter. Zorg dat je, je e-ticket gereed houdt bij het instappen en de helderheid van je telefoon hoog staat. Een fijne reis gewenst, kneiter veel plezier op het festival gewenst en als je zin hebt dan maak je van de terugreis een mooie after party.
STAP 5