Harmony of Hardcore Zaterdag - Bus 1

Deze bus wordt georganiseerd door Eleven Travel
Harmony of Hardcore Zaterdag – Bus 1

Hey! Ik ben Tim. Tof dat je interesse hebt om met ons mee te reizen. Verzeker je snel van een plekje in de bus en dan gaan we binnenkort samen een mooi feestje bouwen!

Belangrijke informatie

De bus blijft niet staan op locatie
De spullen kunnen in de bus blijven liggen
Er is geen WC aanwezig in de bus
Muziek mogelijkheden: USB/ Bluetooth

Route (definitief)

  • 13.50 uur Nieuw-Bergen, Bushalte Gemeentehuis (Rijksweg)
  • 14.10 uur Boxmeer, Station Voorzijde (Stationsweg)
  • 14.20 uur Vortum-Mullem, Kerk (Sint Cornelisstraat 13)
  • 15.00 uur Aankomst in Erp, De Roost
  • 00.00 uur Bus staat gereed
  • 01.00 uur Vertrek huiswaarts
  • Zorg dat je op tijd bent, de bus kan niet wachten!

Dit kan je verwachten van de bus

Voor deze reis staat een partybus gepland. Een partybus is voorzien van een flinke geluidsinstallatie. Doorgaans is een partybus ook voorzien van sfeerverlichting en in sommige gevallen een rookmachine.

Deze partybus is beschikt over een gezellige stoelopstelling met een aantal tafels waarbij je in viertallen bij elkaar zit. Het is toegestaan om in deze bus te staan, dus er mag gedanst worden. Het is wel raadzaam om je altijd vast te houden in een rijdende bus.

Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen. De bus beschikt over een grote koelkast met drankverkoop. Drankverkoop gaat via de busleider en chauffeur. Het is niet toegestaan om zelf drank te pakken, tenzij anders is overeengekomen in de bus.

 

Hoe werkt het boeken van een busreis bij Eleven Travel?

STAP 1
Kies een busreis
Bij Eleven Travel worden busreizen georganiseerd door andere partygangers. Het is voor jou mogelijk om een plekje te bemachtigen in een van deze bussen. Ben je zelf met een grote groep? Plaats dan een aanvraag om een eigen busreis te organiseren. Je vindt hier meer informatie over zelf een busreis organiseren.
STAP 1
STAP 2
Samen met de organisator gaan wij aan de slag
De organisator is de promotor van de busreis en is tijdens de reis zelf de busleider. Wij regelen verder alles op achtergrond. Denk aan de juiste bus, afspraken, informatie, klantenservice enzovoorts. Samen zorgen wij ervoor dat de bus gevuld wordt en iedereen voordelig, veilig en bovenal gezellig vervoerd wordt.
STAP 2
STAP 3
Kies een bus
Hoe meer busreizen er worden georganiseerd, des te groter de keuze. Jij kan een plekje zoeken uit de bussen die op onze website staan. Het kan soms voorkomen dat een busreis besloten is, mocht je toch heel graag met deze bus willen, neem dan even contact met ons op. Dan gaan wij met de organisator in overleg. Boeken gaat heel gemakkelijk via de website.
STAP 3
STAP 4
Je ontvangt van ons alle informatie
Uiterlijk 24 uur voor aanvang van het evenement ontvang je van ons de definitieve reis informatie. Je weet dan of de bus blijft staan, spullen kunnen blijven liggen, er drankverkoop is en hoe je muziek kunt afspelen. Uiteraard zijn dan ook de vertrektijden definitief.
STAP 4
STAP 5
Tijd om te feesten!
Het is vandaag zo ver, de busreis gaat bijna van start en dat betekent dat het feestje kan beginnen. Onze bus is namelijk jouw party starter. Zorg dat je, je e-ticket gereed houdt bij het instappen en de helderheid van je telefoon hoog staat. Een fijne reis gewenst, kneiter veel plezier op het festival gewenst en als je zin hebt dan maak je van de terugreis een mooie after party.
STAP 5